Virtuele rondleiding

RHIMA is opgericht in 1965 en sinds 1983 is Soest de thuisbasis voor onze activiteiten. Op de productie na houden we alles in eigen hand, teneinde een maximale controle te hebben op het eindresultaat: uw vaatwaskeuken. U bent altijd van harte welkom in onze meer dan ruime showroom. Nergens vindt u een groter assortiment vaatwassystemen en –concepten in zo’n prettige ambiance.

nr.-8Eind 2013 is de uitbreiding van ons hoofdkantoor gereed gekomen met daarin meer opslagruimte voor de machines en extra kantoorruimte. Daar is nu ook ons onderdelenmagazijn. De schappen zijn goed gevuld, want RHIMA houdt vrijwel alle onderdelen en aanverwante producten op voorraad. Van boutjes, moertjes, ringen en slangen tot aan- en afvoertafels, vaatkorven, waterontharders en omgekeerde osmose installaties; het antwoord op uw vraag ligt al te wachten in ons magazijn. Binnenkort zal een tweede showroom voor industriële machines in gebruik genomen worden.

Vanuit Soest organiseren we zeer regelmatig trainingen en workshops, die ook op locatie gegeven kunnen worden. We leiden zelf onze servicemonteurs op en stellen onze faciliteiten graag ter beschikking aan onze dealers. Ook onze klanten ontvangen we regelmatig voor cursussen en trainingen. Want het eindresultaat wordt natuurlijk niet alleen bepaald door onze machines, de mensen die ermee werken zijn minstens zo belangrijk. We trainen uw medewerkers om maximaal rendement uit onze machines te halen; van het beladen en bedienen tot het schoonmaken en het onderhoud.

Bekijkt u alle 360 graden panorama’s van RHIMA Vaatwassystemen

Ontvangst Receptie
Entree Showroom RHIMA
ICS Bandmachine
Industriële Rhima wagenwasmachine
RHIMA Speciaal debrasseer- en sorteerstation
Service & Planning